JF TRADING Co. 

Sake

IN GOOD SAKE WE TRUST

respect2.png
Junmai Daiginjo's  super premium class:
Fuji Daiginjo Murasaki Label.jpg

Fuji Murasaki Junmai Daiginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

Lue lisää.. 

Fuji JDG Yamada Nishiki 400.jpg

Fuji Yamada Nishiki Junmai Daiginjo  720 ml    

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

Lue lisää.. 

Hakutsuru J.D 400.jpg

Hakutsuru Junmai Daiginjo 720 ml

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Hakutsuru Brewing Co.,Ltd Kobe
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Apilainen, hedelmäinen, aavistuksen pähkinäinen

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi ilman wasabia, seurustelu. 

Lue lisää.. 

Ninki Gold JDG 400.jpg

Ninki Gold Junmai Daiginjo 720 ml

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Ninki Inc. Nihonmatsu 
Riisi: Gohyakumangoku, kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Valko-omenainen, vaniljainen

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, valkolihaiset linnut, seurustelu. 

Lue lisää.. 

Hakutsuru S-U 400 Alko.jpg

Hakutsuru Junmai Daiginjo 720 ml

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Apilainen, hedelmäinen, aavistuksen pähkinäinen

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi ilman wasabia, seurustelu. 

Lue lisää.. 

Junmai Ginjo's, premium class:
Fuji Takasago JG 400.jpg

Fuji Takasago Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Kiillotus: 50%

SMV: +3   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta. 

Lue lisää.. 

Homare Fuji JG 400.jpg

Homare Fuji Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo.

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Kiillotus: 60%

SMV: +5   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta. 

Lue lisää.. 

Schikiken sake 400.jpg

Shichiken "the Velvet"    720 ml

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Shichiken Brewery, Hokuto
Riisi: Yumesansuii, kiillotus: 58%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: Pehmeä, kalkkinen, punaista luumua, vehnäleipää

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.) 

Lue lisää.. 

Tomio Iwai 400.jpg

Tomio Junmai Ginjo Iwai  720ml

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Tomio Kitagawahonke Co., Ltd, Kyoto
Riisi: Iwai , kiillotus: 58%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: Pehmeä, kalkkinen, olkinen, mesimäinen, vaniljainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat, grillattu lohi ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.) 

Lue lisää.. 

Hakutsuru Junmai Ginjo 400.jpg

Hakutsuru Superior Junmai Ginjo 720 ml

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 60%

SMV: +1   Alk. 14.5 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC,  +45 oC

Maku: hedelmäinen, hunajameloninen, sitruksinen, kevyen aniksinen, hennon kukkainen, elegantti

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

Lue lisää.. 

Nakao Maboroshi 400.jpg

Maboroshi Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Nakao Sake, Takehara City
Riisi: Hattan-Nishiki , kiillotus: 60%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: canteloupmeloninen, Marie-keksinen, kevyen lakritsainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), seurustelu 

Lue lisää.. 

Tatsumigura 400.jpg

Junmai Ginjo Tatsumigura  300 ml  

Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Gohyakokumangoku, kiillotus: 50%

SMV: +3   Alk. 15%-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: cantaloupemeloninen, aprikoosinen, fenkolinen, kevyen lakritsijuurinen, hennon kukkainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.). Nautiskeluun ja seurusteluun. 

Lue lisää.. 

Junmai-shu/Tokubetsu class:

TM

Fuji Pink label 400 black.jpg

Pink my Day 

Fuji Pink Label  720 ml   

Laatu: Junmai-shu 

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya 
Riisi: Kiillotus: 60%

SMV:  -4  Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +5 - +10 oC

Käyttö: nautiskeluun ja elämän parhaisiin hetkiin. Hieno viini, jonka saat parittaa nyt ruoan kanssa ihan itse. Nimestään huolimatta tämä on väritön sake ja nimi viittaa ainoastaan etiketin väriin.

 

 Lue lisää.. 

Nakao Takehara 400.jpg

Takehara Junmai "True Mirror"  720 ml

Laatu: Junmai-shu

Valmistaja: Nakao Sake, Takehara City
Riisi: Shin-Sembon , kiillotus: 65%

SMV: - 1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC,  +45 oC

Maku: apilainen, pähkinäinen, aavistuksen banaaninen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat, valkolihaiset linnut, miedot ja hieman mausteiset Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, sushi, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

 

 

 Lue lisää.. 

Yamada Nishiki 400.jpg

Yamada Nishiki Tokubetsu Junmai 300 ml

Laatu: Tokubetsu Junmai

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 70%

SMV: +3   Alk. 14.5 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC,  +45 oC

Maku: Vehnämuffinssia, olkia, vanilja-lakritsia, aavistus pähkinää

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

 

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Tanrei 450.jpg

Hakutsuru Tanrei Junmai 180 ml

Laatu: Junmai-shu

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi:  Paikallinen riisi , kiillotus: 70%

SMV: +2   Alk. 13.5 %-til 

Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC

Maku: keltaomenainen, kevyen sitruksinen, hennon riisinen, mausteinen

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkit, seurustelu, ruoanlaitto (kastikkeet)

Vinkki: Avatun pullon voi sulkea viinipullon korkki-korkilla pienin poikkeuksin.

Muuta: Pullon eränumero ja valmistusajankohta löytyvät korkissa olevan tarran alta

 

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Excellent 400.jpg

Hakutsuru Excellent sake 720 ml

Laatu: Junmai-shu

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi:  Paikallinen riisi , kiillotus: 70%

SMV: +3   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC

Maku: (lämmitettynä) kukkea, maanläheinen, aistittavissa luumua ja heinää. Mielellään lämpimänä vain. 

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), ruoanlaitto (kastikkeet)

 

 

 Lue lisää.. 

Maru 2L IWC.jpg

 

 

 

Hakutsuru Maru sake 2000 ml

Laatu:: Junmai-Shu

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe

Riisi: useamman riisin sekoite 

SMV: +2  Alk. 13.5% 

Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC, +45 oC

Maku: hedelmäinen ja keveä. Maussa vaniljaa ja trooppisia hedelmiä.

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, kaikki kalaruoat, äyriäiset ja simpukat. kypsät/höyrytetyt vihannekset. Coctailit.

*** IWC Silver 2019 voittaja ***

 

 

 

Umeshut ja Yuzut 
Hakutsuru Umeshu 400.jpg

Genshu Umeshu 19.5%     720ml 

Laatu: Umeshu, likööri 

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Täyteläinen ja pehmeä likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, luumua, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta

Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan kevyesti viilennettynä tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri. 

***** Monde Selection GOLD 2017 *****

 Lue lisää.. 

Ninki Umeshu 500.jpg

Ninki Umeshu 18%    500ml

Laatu: Umeshu, likööri 

Valmistaja: Ninki Inc. Nihonmatsu 

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Erittäin täyteläinen likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, marsipaania, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta

Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri. Kokeile samppanjan/kuohu-

viinin kanssa. 

Lue lisää.. 

Umeshu Sarari 400.jpg

Choya Umeshu Sarari  10%  1000 ml 

Laatu: Umeshu, long drink (japanissa mieto likööri)

Valmistaja: Choya Umeshu, Osaka

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista uuttamalla. Maussa luumua, keltaista rusinaa, aavistus karvasmantelia. Kevyt ja raikas, sopii sellaisenaan seurustelu- ja aperitiivikäyttöön. Kivan drinksun tekee kuivaan kuohuviiniin, johon lisää maun mukaan umeshua, esim 1 osa umeshua ja 2 osaa kuohuviiniä.

Suomen suosituin Umeshu. 

Lue lisää.. 

Hakutsuru Yuzu 400.jpg

Hakutsuru Yuzu   10.5%   720 ml

Laatu: Yuzu long-drink (japanissa mieto

likööri) juomasekoite

Valmistaja:Hakutsuru Sake Brewing, Kobe 

Valmistettu shochusta ja japanin sitruunasta eli yuzusta. Raikas sitruunainen ja etäisesti kiniininen maku. Sokeria on lisätty vain kohtuullisesti, jolloin sitruunan hapokkuus pääsee hienosti esille. Tuo mieleen takavuosien sitruunapommi-makeisen raikkauden. Nautitaan sellaisenaan jäiden kera tai mixataan vaikkapa sitruunapohjaisten mixereiden kanssa, toniciin yms.  Tällä tuotteella tehdään raikkaita drinksuja. Makuprofiili poikkeaa vaikkapa Limonello likööristä alhaisemman sokeripitoisuuden ja kirpeämmän sitruunan johdosta.  

 

******   GRAND GOLD 2017 *****

               Monde Selction 

 Lue lisää.. 

Ninki Yuzu 720.jpg

Ninki Yuzushu  720 ml   8%

Laatu: Yuzu-sake/shochu

Valmistaja: Ninki Inc. Nihonmatsu 

Tuoksussa kypsää yuzu-sitruunaa, vaahterasiirappia ja vaniljaa. Maussa vahva sitruunainen dominanssi, kiniiniä, ruokosokeria. Hieno sweet & sour efekti, kerrassaan mainio yuzu. Nautitaan sellaisenaan jäiden kera tai mixataan vaikkapa sitruunapohjaisten mixereiden kanssa, toniciin yms.  Tällä tuotteella tehdään raikkaita drinksuja. Makuprofiili poikkeaa vaikkapa Limonello likööristä alhaisemman sokeripitoisuuden ja kirpeämmän sitruunan johdosta.  

Lue lisää.. 

Aizu homare yuzu 400.jpg

Aizu Homare Yuzu sake 10%  720 ml

Laatu: Yuzu-sake  

Valmistaja: Aizu Homare, Kitakata 

Tuoksussa kypsää yuzu-sitruunaa, pomeranssia ja vaniljaa. Maussa vahva sitruunainen dominanssi, kiniiniä, greipin kuorta. Hieno sweet & sour efekti, kerrassaan mainio yuzu. Nautitaan sellaisenaan jäiden kera tai mixataan vaikkapa sitruunapohjaisten mixereiden kanssa, toniciin yms.  Tällä tuotteella tehdään raikkaita drinksuja. Makuprofiili poikkeaa vaikkapa Limonello likööristä alhaisemman sokeripitoisuuden ja kirpeämmän sitruunan johdosta.  

Lue lisää.. 

Soju, Shochu, olut, muut
Jinro Chamisul Original.jpg

JINRO Chamisul  20%   350 ml

(ent. JINRO 20) 

Laatu: Soju *****  (viina)

Valmistaja: HiteJinro, Seoul  

Maailman suosituin tislattu alkoholijuoma.

Valmistettu bataatista, riisistä ja tapiocasta. Suodatettu viidesti aktiivihiili-suodattimen läpi. Lopputulos on kristallin kirkas, ultra puhdas ja pehmeä soju. Sopii loistavasti aitojen hedelmien ja marjojen päälle rakennettaviin drinkkeihin. Soveltuu erinomaisesti snapsiksi ja etenkin tilaisuuksiin, joissa snapseja otetaan useita (mm. rapujuhlat yms.) 

 

Drinkivinkit ym. lisätiedot, klikkaa "Lue lisää"

Lue lisää.. 

Shochu Sennayissui 400.jpg

Shochu Senyaissui  25%  720 ml 

Laatu: Long-term aged Shochu 

Valmistaja:  Hakutsuru Sake Brewing, Kobe

Pitkään puutynnyrissä kypsytetty Shochu on melko poikkeava shochu makunsa puolesta. Yleensä shochu maistuu koskenkorvan ja kiinalaisen Baijun yhdistelmältä, mutta tässä Senyaissuissa on alkuviskinen, pehmeä ja pähkinäinen maku. Juoma on kypsynyt useita vuosia puutynnyrissä ja viskin maku on lähtöisin käytettyjen tynnyreiden historiasta. Aivan absoluuttisesti yksi parhaita shochuja maailmassa. 

.  

Lue lisää.. 

Ruri 500.jpg

COEDO Ruri, Pils  5.0%  330 ml 

Tilapäisesti loppu

Aito japanilainen Pils-tyyppinen olut. Raikas ja helposti juotava olut, jonka makurakenne on miellyttävä. Kevyen humalainen ja jälkimaussa on etäisesti akaasian hunajaa, mutta vain etäisesti.

Maun takana ohramaltaat: Pilsner ja Sour sekä humalat: Magnum, Aurora, Syrian Golden Bobek 

Suositellaan: seurusteluun, janoon ja lähes kaikelle ruoalle. 

 

IBU: 32 

Laatikossa 24 pulloa


 

Ruri brenikat.jpg
Beniaka 500.jpg

Coedo Beniaka, Amber Ale 7.0% 330 ml

Tilapäisesti loppu

Ainutlaatuinen Sweet Potato Amber Ale on samettisen pehmeä ja täyteläinen olut jota voisi hyvin kuvata yhdellä sanalla: herkullinen tai kahdella sanalla herkullinen ja umaminen.  Tämän oluen salaisuus on siinä, että oluen maustamiseen on käytetty paahdettua luomu bataattia. Bataatti antaa oluelle kauniin värin ja hienon aromin. Muuten oluessa ohramallasta: Pilsner, Munich ja Black ja humalana Magnum ja Tradition

 

Suositellaan: parempaan seurusteluun, janoon ja kaikelle ruoalle, etenkin gourmeelle 

IBU: 30 

Laatikossa 24 pulloa

 

 

 

 

 

 


 

Beniaka brenikat.jpg
Barfontarc Shimeshan 400.jpg

Champagne Barfontarc "Shimeshan"

Laatu: Samppanja

Valmistaja: Champagne de Barfontarc

Alue: Champagne (Barone, Fontaine, Arconville) 

Rypäleet: 50% Pinot Noir, 50% Chardonnay

Tuoksu: Puhdas, intensiivinen, kukkainen

Maku: Vivahteikas, paahteinen, voinen, aprikoosinen

Alkoholi: 12 %-til.

Dosage: 8 g/l 

Muuta: Japanin vientimarkkinoille suunnattu, saatavilla ainoastaan Japanista ja Suomesta !

 Lue lisää.. 

Black bottle 400.jpg

Black bottle    350/500/720/750 ml

Tähän tulee vuoden 2022 aikana 

h u i k e i t a uusia tuotteita - pysykää

kanavalla !