top of page

JF TRADING Co. 

Sake

IN GOOD SAKE WE TRUST

respect2.png
Junmai Daiginjo's  super premium class:
Fuji Junmai Daiginjo Black.jpg

1. Fuji i Junmai Daiginjo Omachi rice  720 ml  

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Omachi , kiillotus: 50%

SMV: -3   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

Fuji JDG Yamada Nishiki 400.jpg

2. Fuji Yamada Nishiki Junmai Daiginjo  720 ml    

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

Hakutsuru J.D 400.jpg

3. Hakutsuru Junmai Daiginjo 720 ml

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Hakutsuru Brewing Co.,Ltd Kobe
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Apilainen, hedelmäinen, aavistuksen pähkinäinen

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi ilman wasabia, seurustelu. 

Ninki Gold JDG 400.jpg

4. Ninki Gold Junmai Daiginjo 720 ml

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Ninki Inc. Nihonmatsu 
Riisi: Gohyakumangoku, kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Valko-omenainen, vaniljainen

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, valkolihaiset linnut, seurustelu. 

Hakutsuru S-U 400 Alko.jpg

5. Hakutsuru Junmai Daiginjo 720 ml

Laatu: Junmai Daiginjo.

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Apilainen, hedelmäinen, aavistuksen pähkinäinen

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi ilman wasabia, seurustelu. 

Junmai Ginjo's, premium class:
Fuji Takasago JG 400.jpg

6. Fuji Takasago Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Kiillotus: 50%

SMV: +3   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta. 

Homare Fuji JG 400.jpg

7. Homare Fuji Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo.

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya
Riisi: Kiillotus: 60%

SMV: +5   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta. 

Schikiken sake 400.jpg

8. Shichiken "the Velvet"    720 ml

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Shichiken Brewery, Hokuto
Riisi: Yumesansuii, kiillotus: 58%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: Pehmeä, kalkkinen, punaista luumua, vehnäleipää

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.) 

Tomio Iwai 400.jpg

9. Tomio Junmai Ginjo Iwai  720ml

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Tomio Kitagawahonke Co., Ltd, Kyoto
Riisi: Iwai , kiillotus: 58%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: Pehmeä, kalkkinen, olkinen, mesimäinen, vaniljainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat, grillattu lohi ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.) 

Hakutsuru Junmai Ginjo 400.jpg

10. Hakutsuru Superior Junmai Ginjo 720 ml

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 60%

SMV: +1   Alk. 14.5 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC,  +45 oC

Maku: hedelmäinen, hunajameloninen, sitruksinen, kevyen aniksinen, hennon kukkainen, elegantti

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

Nakao Maboroshi 400.jpg

11. Maboroshi Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo

Valmistaja: Nakao Sake, Takehara City
Riisi: Hattan-Nishiki , kiillotus: 60%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: canteloupmeloninen, Marie-keksinen, kevyen lakritsainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), seurustelu 

Tatsumigura 400.jpg

12. Junmai Ginjo Tatsumigura  300 ml  

Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Gohyakokumangoku, kiillotus: 50%

SMV: +3   Alk. 15%-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: cantaloupemeloninen, aprikoosinen, fenkolinen, kevyen lakritsijuurinen, hennon kukkainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.). Nautiskeluun ja seurusteluun. 

Junmai-shu/Tokubetsu class:

TM

Fuji Pink label 400 black.jpg

Pink my Day 

13. Fuji Pink Label  720 ml   

Laatu: Junmai-shu 

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya 
Riisi: Kiillotus: 60%

SMV:  -4  Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +5 - +10 oC

Käyttö: nautiskeluun ja elämän parhaisiin hetkiin. Hieno viini, jonka saat parittaa nyt ruoan kanssa ihan itse. Nimestään huolimatta tämä on väritön sake ja nimi viittaa ainoastaan etiketin väriin.

 

Fuji Sparkling sake 700.jpg

14. Fuji Sparkling Sake 375 ml   

Laatu: Junmai-shu 

Valmistaja: Fuji Takasago Brewery, Fujinomiya 
Riisi: Kiillotus: 60%

SMV:  - 5  Alk. 10 %-til 

Lämpötilasuositus: +5 - +10 oC

Maku: Oivallisen ja ovelan makiuinen sake, raikkas ja kevyesti kupliva.

Käyttö: Aloitusjuomaksi illalliselle, tiettyjen raakakypsytettyjen ohuiden kalafileiden juomavalinnaksi. 

 

Yamada Nishiki 400.jpg

15. Yamada Nishiki Tokubetsu Junmai 300 ml

Laatu: Tokubetsu Junmai

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 70%

SMV: +3   Alk. 14.5 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC,  +45 oC

Maku: Vehnämuffinssia, olkia, vanilja-lakritsia, aavistus pähkinää

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

 

 

Nakao Takehara 400.jpg

16. Takehara Junmai "True Mirror"  720 ml

Laatu: Junmai-shu

Valmistaja: Nakao Sake, Takehara City
Riisi: Shin-Sembon , kiillotus: 65%

SMV: - 1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC,  +45 oC

Maku: apilainen, pähkinäinen, aavistuksen banaaninen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat, valkolihaiset linnut, miedot ja hieman mausteiset Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, sushi, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

 

 

Hakutsuru Excellent 400.jpg

17. Hakutsuru Excellent sake 720 ml

Laatu: Junmai-shu

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi:  Paikallinen riisi , kiillotus: 70%

SMV: +3   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC

Maku: (lämmitettynä) kukkea, maanläheinen, aistittavissa luumua ja heinää. Mielellään lämpimänä vain. 

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), ruoanlaitto (kastikkeet)

 

Maru 2L IWC.jpg

 

 

 

19. Hakutsuru Maru sake 2000 ml

Laatu:: Junmai-Shu

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe

Riisi: useamman riisin sekoite 

SMV: +2  Alk. 13.5% 

Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC, +45 oC

Maku: hedelmäinen ja keveä. Maussa vaniljaa ja trooppisia hedelmiä.

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, kaikki kalaruoat, äyriäiset ja simpukat. kypsät/höyrytetyt vihannekset. Coctailit.

*** IWC Silver 2019 voittaja ***

 

 

 

Hakutsuru Tanrei 450.jpg

18. Hakutsuru Tanrei Junmai 180 ml

Laatu: Junmai-shu

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe
Riisi:  Paikallinen riisi , kiillotus: 70%

SMV: +2   Alk. 13.5 %-til 

Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC

Maku: keltaomenainen, kevyen sitruksinen, hennon riisinen, mausteinen

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkit, seurustelu, ruoanlaitto (kastikkeet)

Vinkki: Avatun pullon voi sulkea viinipullon korkki-korkilla pienin poikkeuksin.

Muuta: Pullon eränumero ja valmistusajankohta löytyvät korkissa olevan tarran alta

 

 

Umeshut ja Yuzut 
Hakutsuru Umeshu 400.jpg

20. Genshu Umeshu 19.5%     720ml 

Laatu: Umeshu, likööri 

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Täyteläinen ja pehmeä likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, luumua, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta

Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan kevyesti viilennettynä tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri. 

***** Monde Selection GOLD 2017 *****

 

Ninki Umeshu 500.jpg

21. Ninki Umeshu 18%    500ml

Laatu: Umeshu, likööri 

Valmistaja: Ninki Inc. Nihonmatsu 

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Erittäin täyteläinen likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, marsipaania, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta

Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri. Kokeile samppanjan/kuohu-

viinin kanssa. 

Umeshu Sarari 400.jpg

22. Choya Umeshu Sarari  10%  1000 ml 

Laatu: Umeshu, long drink (japanissa mieto likööri)

Valmistaja: Choya Umeshu, Osaka

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista uuttamalla. Maussa luumua, keltaista rusinaa, aavistus karvasmantelia. Kevyt ja raikas, sopii sellaisenaan seurustelu- ja aperitiivikäyttöön. Kivan drinksun tekee kuivaan kuohuviiniin, johon lisää maun mukaan umeshua, esim 1 osa umeshua ja 2 osaa kuohuviiniä.

Suomen suosituin Umeshu. 

Aizu homare yuzu 400.jpg

25. Aizu Homare Yuzu sake 10%  720 ml

Laatu: Yuzu-sake  

Valmistaja: Aizu Homare, Kitakata 

Tuoksussa kypsää yuzu-sitruunaa, pomeranssia ja vaniljaa. Maussa vahva sitruunainen dominanssi, kiniiniä, greipin kuorta. Hieno sweet & sour efekti, kerrassaan mainio yuzu. Nautitaan sellaisenaan jäiden kera tai mixataan vaikkapa sitruunapohjaisten mixereiden kanssa, toniciin yms.  Tällä tuotteella tehdään raikkaita drinksuja. Makuprofiili poikkeaa vaikkapa Limonello likööristä alhaisemman sokeripitoisuuden ja kirpeämmän sitruunan johdosta.  

Yamahai Yuzu.jpg

24. Yamahai Yuzu sake  720 ml   8%

Laatu: Yuzu-sake

Valmistaja: Fuji Takasago Brewey  

Tuoksussa kypsää yuzu-sitruunaa, vaahterasiirappia ja vaniljaa. Maussa vahva sitruunainen dominanssi, kiniiniä, ruokosokeria. Hieno sweet & sour efekti, kerrassaan mainio yuzu. Nautitaan sellaisenaan jäiden kera tai mixataan vaikkapa sitruunapohjaisten mixereiden kanssa, toniciin yms.  Tällä tuotteella tehdään raikkaita drinksuja. Makuprofiili poikkeaa vaikkapa Limonello likööristä alhaisemman sokeripitoisuuden ja kirpeämmän sitruunan johdosta.  

Fuji Sparkling umeshu 400.jpg

26. Fuji Sparkling Umeshu 375 ml   8%

Laatu: Sparkling Umeshu

Valmistaja: Fuji Takasago Shuzo, Fujinomiya 

Kevyt ja raikas luumuinen umeshu, joka on parhaimmillaan hyvin jäähdytettynä. Nautitaan sellaisenaan ja vaikkapa jäiden kanssa. 

Makuprofiili poikkeaa muista umeshuistamme selkeämmin erottuvan luumu-aromin johdosta ja alhaisemman alkoholipitoisuuden johdosta. 

Fuji Matcha 400.jpg

27. Fuji Umeshu-Matcha liqueur

Laatu: Umeshu sake -Matcha 

Valmistaja: Fuji Takasago Shuzo, Fujinomiya 

Täyteläisen luumuinen umeshu-sake jota raikastaa ja makua elävöittää matcha-tee.

Nautitaan sellaisenaan hyvin jäähdytettynä tai jäiden kanssa. Sopii myös kastikkeeksi jäätelöannokselle

(K-18) ja juomasekoituksiin. 

Soju, Shochu, viski ja olut
Jinro Chamisul Original.jpg

28. JINRO Chamisul  20%   350 ml

(ent. JINRO 20) 

Laatu: Soju *****  (viina)

Valmistaja: HiteJinro, Seoul  

Maailman suosituin tislattu alkoholijuoma.

Valmistettu bataatista, riisistä ja tapiocasta. Suodatettu viidesti aktiivihiili-suodattimen läpi. Lopputulos on kristallin kirkas, ultra puhdas ja pehmeä soju. Sopii loistavasti aitojen hedelmien ja marjojen päälle rakennettaviin drinkkeihin. Soveltuu erinomaisesti snapsiksi ja etenkin tilaisuuksiin, joissa snapseja otetaan useita (mm. rapujuhlat yms.) 

 

Drinkivinkit ym. lisätiedot, klikkaa "Lue lisää"

Jinro Green 400.jpg

28b. JINRO Green Grape  13%   360 ml

Laatu: Soju *****  (mixed drink)

Valmistaja: HiteJinro, Seoul  

Jinro Chamisulin pikkusisko, maustettu rypäleen aromitiivisteellä. Ominaisuudet kuten Jinro Chamisulissa, mutta maku on leikkisän rypäleinen, hivenen makea ja varsin koukuttava. Soveltuu erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan hyvin viilennettynä. 

Jinro Strawberry 350 ml nobuble.jpg

28c. JINRO Strawberry  13%   350 ml

Laatu: Soju *****  (mixed drink)

Valmistaja: HiteJinro, Seoul  

Jinro Chamisulin pikkusisko, maustettu aidolla mansikan aromitiivisteellä. Ominaisuudet kuten Jinro Chamisulissa, mutta maku on herkullisen mansikkainen. Hivenen makea ja varsin koukuttava. 

Soveltuu erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan hyvin viilennettynä. 

Jinro Plum 600.jpg

28d. JINRO Plum  13%   350 ml

Laatu: Soju *****  (mixed drink)

Valmistaja: HiteJinro, Seoul  

Jinro Chamisulin pikkusisko, maustettu Luumun aromitiivisteellä. Ominaisuudet kuten Jinro Chamisulissa, mutta maku on herkullisen luumuinen, hivenen makea ja varsin koukuttava. Soveltuu erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan hyvin viilennettynä. 

Hakutsuru Imo.jpg

29. Shochu Hakutsuru IMO  25%  720 ml 

Laatu: IMO Fresh 

Valmistaja: Hakutsuru Sake Brewing, Kobe

Tämä shochu on tislattu perunasta. Maussa on vehnän, oljen ja vaniljan aromeja. Tyylikäs shochu nautittavaksi sellaisenaan tai moninaisiin shochu-pohjaisiin coctaileihin.  

 

Honen shochu.jpg

29. Shochu Honen  25%  720 ml 

Laatu: Honkaku Kome, Fresh   

Valmistaja: Aizu Homare, Kitakata  

Tämä shochu on tislattu riisistä, maku on 

silkkimäisen pehmeä, riisimäinen, hennon lakritsinen, hennon aniksinen. Antava ja mainio jälkimaku.  Tyylikäs shochu nautittavaksi sellaisenaan jäiden kanssa ja valikoiden erilaisiin coctaileihin,   

 

Whisky YumeSub 400.jpg

30. Yume Subaru 40%   700 ml

Laatu: Blended Malt & Grain Whisky

Valmistaja: Sasanokawa Shuzo Co.,Ltd. 

Suhteellisen nuori mutta täyteläinen ja pyöreän pehmeä viski, josta aistittavissa kevyttä savuisuutta.

Whisky Suntory Royal 400.jpg

31. Suntory Royal Whisky 40%  700 ml

Laatu: Blended Malt & Grain 

Valmistaja: Suntory, Yamazaki distillery 

Mielenkiintoinen viski Suntorylta. Lanseerattu vuonna 1980 ja sen jälkeen asettunut yhtä tasoa alemmaksi kuin super premium viskit, kuten Yamazaki 12 yo, mutta selkeästi esimerkiksi Kakubin viskiä moniulotteisempi ja maultaan monipuolisempi. 

Whisky Suntory Kakubin 400.jpg

32. Suntory Kakubin 40% 700ml 

 

Laatu: Blended Whisky

Valmistaja: Suntory 

 

Japanin suosituin viski ja kaikkien viskicoctailien masterblend. Tähän tehdään kaikki mainitsemisen arvoiset viskicoctailit ja tietysti japanilaisten rakastama Highball. Markkinoilla jo vuodesta 1937 

Kurayoshi 12yo 400.jpg

34. Kurayoshi Pure malt 12yo  43% 700ml

Laatu: Malt Whisky 12-years 

Valmistaja: Matsui Distillery   

Koko ikänsä kevyesti poltetussa ja uudessa tammitynnyrissä kypsynyt viski on herkullinen ensimmäisestä viimeiseen tippaan ja hinnaltaan meillä Euroopan halvin.   

Whisky Nikka Black 400.jpg

33. Nikka Black 40% 700ml

 

Laatu: Blended whisky

Valmistaja: Nikka

Japanin suosituimman viskin tittelistä Suntory Kakubinin kanssa taistelee tämä viski "Black".  Soi yhtä kauniisti kuin Kakubin ja nyanssit ovat samalla lailla hyvin balanssissa. 

Ruri 500.jpg

35. COEDO Ruri, Pils  5.0%  330 ml 

Tilapäisesti loppu

Aito japanilainen Pils-tyyppinen olut. Raikas ja helposti juotava olut, jonka makurakenne on miellyttävä. Kevyen humalainen ja jälkimaussa on etäisesti akaasian hunajaa, mutta vain etäisesti.

Maun takana ohramaltaat: Pilsner ja Sour sekä humalat: Magnum, Aurora, Syrian Golden Bobek 

Suositellaan: seurusteluun, janoon ja lähes kaikelle ruoalle. 

 

IBU: 32 

Laatikossa 24 pulloa


 

Ruri brenikat.jpg
Beniaka 500.jpg

36. Coedo Beniaka, Amber Ale 7.0% 330 ml

Tilapäisesti loppu

Ainutlaatuinen Sweet Potato Amber Ale on samettisen pehmeä ja täyteläinen olut jota voisi hyvin kuvata yhdellä sanalla: herkullinen tai kahdella sanalla herkullinen ja umaminen.  Tämän oluen salaisuus on siinä, että oluen maustamiseen on käytetty paahdettua luomu bataattia. Bataatti antaa oluelle kauniin värin ja hienon aromin. Muuten oluessa ohramallasta: Pilsner, Munich ja Black ja humalana Magnum ja Tradition

 

Suositellaan: parempaan seurusteluun, janoon ja kaikelle ruoalle, etenkin gourmeelle 

IBU: 30 

Laatikossa 24 pulloa

 

 

 

 

 

 


 

Beniaka brenikat.jpg
Kuohuviini ja viini
AurumI.jpg

37. AURUM I   

Georgian Alazani Valleysta kotoisin oleva

valkoviini. 

Tuottaja: Kvareli Cellar , Kakheti, Georgia

Rypäle: Rkatsiteli (100%)

Pullo:  750 ml (6 plo/ltk)

Alkoholipitoisuus: 12 % 

Sokeripitoisuus: 13 g/l

Väri: Vaalean oljen keltainen

Maku: Elegantti Rkatsiteli rypäleen maku, 

pehmeän täyteläinen, aavistuksen voinen,

kypsän valkoparsainen ja pähkinäinen.

 

Käyttö: Nautiskeluviini, monipuolinen 

ruokaviini esimerkiksi Caesar-salaatille, 

äyriäisrisotoille. Kevyiden juustojen jälkiruokaviini. 

 

Aurum l. gold
 

Aurum II.jpg

38. AURUM II   

Georgian Alazani Valleysta kotoisin oleva

valkoviini. 

Tuottaja: Kvareli Cellar , Kakheti, Georgia

Rypäle: Rkatsiteli, Kisi, Kakhuri Mtsvane

Pullo:  750 ml (6 plo/ltk)

Alkoholipitoisuus: 11,5 % 

Sokeripitoisuus: 33 g/l

Väri: Vaalean oljen keltainen

Maku: Runsas ja täyteläinen, puolimakea, ketokukkaa, akaasiaa ja hitunen apilahunajaa.

 

Käyttö: Aperitiiviksi ja jälkiruokakäyttöön. Juustokakun ja porkkanakakun rinnalle. Kevyiden ja puolikevyiden juustojen viini. 
 

Sanctum 800.jpg

39. SANCTUM    

Georgian Alazani Valleysta kotoisin oleva

punaviini

Tuottaja: Kvareli Cellar , Kakheti, Georgia

Rypäle: Saperavi (100%) 

Pullo:  750 ml (6 plo/ltk)

Alkoholipitoisuus: 12 % 

Sokeripitoisuus:  13 g/l

Väri: punainen, keskitumma

Maku: Sävykäs ja tasapainoinen, tummien 

hedelmien, kypsän luumun ja taatelin vivahteet. Alhainen tanniinipitoisuus on Pirosmani rypäleelle tyypillinen. 

Käyttö: Miedosti maustetuille liharuoille, saaristolaisleivälle, puolikevyiden juustojen viini. 

 

Sanctum l. holy  
 

Maestro Brut 800.jpg

41. MAESTRO BRUT    

Georgian Kakhetian maakunnasta kerätyistä rypäleistä valmistettu premium kuohuviini.

Tuottaja: Badagoni

Rypäle: Rkatsiteli ja Kakhetian Mtsvane

Pullo:  750 ml (6 plo/ltk)

Alkoholipitoisuus: 11,5 % 

Sokeripitoisuus:  10 g/l

Väri: meriheinän keltainen

Rakenne: pienet ja erittäin pitkäkestoiset kuplat. Pehmeä mousse. 

Maku: herkkä ja erottuva, pehmeä ja kermainen, omenan ja karviaismarjan vivahteet. 

Käyttö: Nautittavaksi 

 


 

Summum 800.jpg
Maestro Semi Dry 800.jpg

40. SUMMUM   

Georgian Alazani Valleysta kotoisin oleva

punaviini

Tuottaja: Kvareli Cellar , Kakheti, Georgia

Rypäle: Kindzmarauli 

Pullo:  750 ml (6 plo/ltk)

Alkoholipitoisuus: 12 % 

Sokeripitoisuus:  29 g/l

Väri: punainen, keskitumma

Maku: Huumaavan täyteläinen ja pyöreä, medium-sweet viini, jonka maussa on granaattiomenaa, kypsiä tummia luumuja ja taatelia.  Alhainen tanniinipitoisuus on 

Kindzmarauli rypäleelle tyypillinen. 

Käyttö: Jälkiruokaviini voimakkaille juustoille, ehdottoman hyvä voimakkaille homejuustoille ja pitkään kypsytetyille juustoille ja vuohenjuustolle. 

 

Summum l. Superior
 

42. MAESTRO SEMI DRY    

Georgian Kakhetian maakunnasta kerätyistä rypäleistä valmistettu premium kuohuviini.

Tuottaja: Badagoni

Rypäle: Kakhetian Mtsvane

Pullo:  750 ml (6 plo/ltk)

Alkoholipitoisuus: 11,5 % 

Sokeripitoisuus:  30 g/l

Väri: meriheinän keltainen

Rakenne: pienet ja erittäin pitkäkestoiset kuplat. Pehmeä mousse. 

Maku: herkkä ja erottuva, pehmeä ja kermainen, kypsän omenainen, juustokakkuinen, kammomillainen. 

Käyttö: Nautittavaksi 

 


 

bottom of page