JF TRADING Co. 

Sake

IN GOOD SAKE WE TRUST

Fuji Murasaki Junmai Daiginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

 

 Lue lisää.. 

Fuji Yamada Nishiki Junmai Daiginjo  720 ml    

Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Junmai Daiginjo 720 ml

Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Apilainen, hedelmäinen, aavistuksen pähkinäinen

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi ilman wasabia, seurustelu. 

 

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Junmai Daiginjo Sho-Une 300ml

Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%

SMV: +2   Alk. 15.5 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC

Maku: Kermatoffeeta, merilevää, anista, fenkolia

Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-

set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, valkolihaiset linnut, seurustelu. 

 

 Lue lisää.. 

Fuji Takasago Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo.
Riisi: Kiillotus: 50%

SMV: +3   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta. 

 

 Lue lisää.. 

Homare Fuji Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo.
Riisi: Kiillotus: 60%

SMV: +5   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC

Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta. 

 

 Lue lisää.. 

Homare Junmai Ginjo Karahashi Yumenokaori  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Yumenokaori , kiillotus: 50%

SMV: +3   Alk. 16 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: Miedosti päärynäinen, vehnäkeksinen, ohuen kermainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.) 

 

 

 Lue lisää.. 

Junmai Ginjo Tatsumigura  300 ml  

Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Gohyakokumangoku, kiillotus: 50%

SMV: +3   Alk. 15%-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: cantaloupemeloninen, aprikoosinen, fenkolinen, kevyen lakritsijuurinen, hennon kukkainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.). Nautiskeluun ja seurusteluun. 

 

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Superior Junmai Ginjo 720 ml

Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 60%

SMV: +1   Alk. 14.5 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC,  +45 oC

Maku: hedelmäinen, hunajameloninen, sitruksinen, kevyen aniksinen, hennon kukkainen, elegantti

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

 

 

 Lue lisää.. 

Maboroshi Junmai Ginjo  720 ml  

Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Hattan-Nishiki , kiillotus: 60%

SMV: +1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC

Maku: canteloupmeloninen, Marie-keksinen, kevyen lakritsainen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), seurustelu 

 

 

 Lue lisää.. 

TM

Pink my Day 

Fuji Pink Label  720 ml   

Laatu: Junmai-shu 
Riisi: Kiillotus: 60%

SMV:  -4  Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +5 - +10 oC

Käyttö: nautiskeluun ja elämän parhaisiin hetkiin. Hieno viini, jonka saat parittaa nyt ruoan kanssa ihan itse. 

 

 Lue lisää.. 

Takehara Junmai "True Mirror"  720 ml

Laatu: Junmai-shu
Riisi: Shin-Sembon , kiillotus: 65%

SMV: - 1   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC,  +45 oC

Maku: apilainen, pähkinäinen, aavistuksen banaaninen

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat, valkolihaiset linnut, miedot ja hieman mausteiset Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, sushi, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

 

 

 Lue lisää.. 

Yamada Nishiki Tokubetsu Junmai 300 ml

Laatu: Tokubetsu Junmai 
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 70%

SMV: +3   Alk. 14.5 %-til 

Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC,  +45 oC

Maku: Vehnämuffinssia, olkia, vanilja-lakritsia, aavistus pähkinää

Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),

simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu 

 

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Tanrei Junmai 180 ml

Laatu: Junmai-shu
Riisi:  Paikallinen riisi , kiillotus: 70%

SMV: +2   Alk. 13.5 %-til 

Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC

Maku: keltaomenainen, kevyen sitruksinen, hennon riisinen, mausteinen

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkit, seurustelu, ruoanlaitto (kastikkeet)

Vinkki: Avatun pullon voi sulkea viinipullon korkki-korkilla pienin poikkeuksin.

Muuta: Pullon eränumero ja valmistusajankohta löytyvät korkissa olevan tarran alta

 

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Excellent sake 720 ml

Laatu: Junmai-shu
Riisi:  Paikallinen riisi , kiillotus: 70%

SMV: +3   Alk. 15 %-til 

Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC

Maku: (lämmitettynä) kukkea, maanläheinen, aistittavissa luumua ja heinää. Mielellään lämpimänä vain. 

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), ruoanlaitto (kastikkeet)

 

 

 Lue lisää.. 

 

 

 

Hakutsuru Maru sake 2000 ml

Laatu:: Junmai-Shu

Riisi: useamman riisin sekoite 

SMV: +2  Alk. 13.5% 

Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC, +45 oC

Maku: hedelmäinen ja keveä. Maussa vaniljaa ja trooppisia hedelmiä.

Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, kaikki kalaruoat, äyriäiset ja simpukat. kypsät/höyrytetyt vihannekset. Coctailit.

*** IWC Silver 2019 voittaja ***

 

 

 

Muut tuotteet:

COEDO Ruri, Pils  5.0%  330 ml 

Aito japanilainen Pils-tyyppinen olut. Raikas ja helposti juotava olut, jonka makurakenne on miellyttävä. Kevyen humalainen ja jälkimaussa on etäisesti akaasian hunajaa, mutta vain etäisesti.

Maun takana ohramaltaat: Pilsner ja Sour sekä humalat: Magnum, Aurora, Syrian Golden Bobek 

Suositellaan: seurusteluun, janoon ja lähes kaikelle ruoalle. 

 

IBU: 32 

 

Laatikossa 24 pulloa
 

 Lue lisää.. 

Coedo Beniaka, Amber Ale 7.0% 330 ml

Ainutlaatuinen Sweet Potato Amber Ale on samettisen pehmeä ja täyteläinen olut jota voisi hyvin kuvata yhdellä sanalla: herkullinen tai kahdella sanalla herkullinen ja umaminen.  Tämän oluen salaisuus on siinä, että oluen maustamiseen on käytetty paahdettua luomu bataattia. Bataatti antaa oluelle kauniin värin ja hienon aromin. Muuten oluessa ohramallasta: Pilsner, Munich ja Black ja humalana Magnum ja Tradition

 

Suositellaan: parempaan seurusteluun, janoon ja kaikelle ruoalle, etenkin gourmeelle 

IBU: 30 

Laatikossa 24 pulloa


 

 Lue lisää.. 

JINRO 20     20%

Laatu: Soju *****  (viina) 

Maailman suosituin tislattu alkoholijuoma.

Valmistettu bataatista, riisistä ja tapiocasta. Suodatettu viidesti aktiivihiili-suodattimen läpi. Lopputulos on kristallin kirkas, ultra puhdas ja pehmeä soju. Sopii loistavasti aitojen hedelmien ja marjojen päälle rakennettaviin drinkkeihin. Soveltuu erinomaisesti snapsiksi ja etenkin tilaisuuksiin, joissa snapseja otetaan useita (mm. rapujuhlat yms.) 

 

Drinkivinkit ym. lisätiedot, klikkaa "Lue lisää"


 

 Lue lisää.. 

Ninki Umeshu 18%

Laatu: Umeshu, likööri 

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Erittäin täyteläinen likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, marsipaania, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta

Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri. Kokeile samppanjan/kuohu-

viinin kanssa. 

 Lue lisää.. 

Genshu Umeshu 19.5%

Laatu: Umeshu, likööri 

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Täyteläinen ja pehmeä likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, luumua, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta

Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan kevyesti viilennettynä tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri. 

***** Monde Selection GOLD 2017 *****

 

 

 Lue lisää.. 

Hakutsuru Yuzu   10.5%

Laatu: Yuzu long-drink (japanissa mieto

likööri)  

Valmistettu shochusta ja japanin sitruunasta eli yuzusta. Raikas sitruunainen ja etäisesti kiniininen maku. Sokeria on lisätty vain kohtuullisesti, jolloin sitruunan hapokkuus pääsee hienosti esille. Tuo mieleen takavuosien sitruunapommi-makeisen raikkauden. Nautitaan sellaisenaan jäiden kera tai mixataan vaikkapa sitruunapohjaisten mixereiden kanssa, toniciin yms.  Tällä tuotteella tehdään raikkaita drinksuja. Makuprofiili poikkeaa vaikkapa Limonello likööristä alhaisemman sokeripitoisuuden ja kirpeämmän sitruunan johdosta.  

 

******   GRAND GOLD 2017 *****

               Monde Selction 

 

 

 Lue lisää.. 

Choya Umeshu Sarari    10%  

Laatu: Umeshu, long drink (japanissa mieto likööri)

Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista uuttamalla. Maussa luumua, keltaista rusinaa, aavistus karvasmantelia. Kevyt ja raikas, sopii sellaisenaan seurustelu- ja aperitiivikäyttöön. Kivan drinksun tekee kuivaan kuohuviiniin, johon lisää maun mukaan umeshua, esim 1 osa umeshua ja 2 osaa kuohuviiniä. 

 

 Lue lisää.. 

Champagne Barfontarc "Shimeshan"

Laatu: Samppanja

Valmistaja: Champagne de Barfontarc

Alue: Champagne (Barone, Fontaine, Arconville) 

Rypäleet: 50% Pinot Noir, 50% Chardonnay

Tuoksu: Puhdas, intensiivinen, kukkainen

Maku: Vivahteikas, paahteinen, voinen, aprikoosinen

Alkoholi: 12 %-til.

Dosage: 8 g/l 

Muuta: Japanin vientimarkkinoille suunnattu, saatavilla ainoastaan Japanista ja Suomesta !

 

 

 Lue lisää.. 

JFTRADING 2016  KT&PT