JF TRADING Co.
Sake
IN GOOD SAKE WE TRUST


Fuji Murasaki Junmai Daiginjo 720 ml
Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%
SMV: +2 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC
Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

Fuji Yamada Nishiki Junmai Daiginjo 720 ml
Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%
SMV: +2 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC
Käyttö: hienoimmat kala- ja äyriäisruoat (ehdottomasti sinisimpukat, ravut, hummeri jne.), sushi ilman wasabia, seurustelu.

Hakutsuru Junmai Daiginjo 720 ml
Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%
SMV: +1 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC
Maku: Apilainen, hedelmäinen, aavistuksen pähkinäinen
Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-
set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),
simpukat, sushi ilman wasabia, seurustelu.

Hakutsuru Junmai Daiginjo Sho-Une 300ml
Laatu: Junmai Daiginjo.
Riisi: Yamadanishiki , kiillotus: 50%
SMV: +2 Alk. 15.5 %-til
Lämpötilasuositus: +8 - +12 oC
Maku: Kermatoffeeta, merilevää, anista, fenkolia
Käyttö: hienoimmat kalaruoat, valkolihai-
set kalat, äyriäiset (ehdottomasti rapu),
simpukat, sushi, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, valkolihaiset linnut, seurustelu.

Fuji Takasago Junmai Ginjo 720 ml
Laatu: Junmai Ginjo.
Riisi: Kiillotus: 50%
SMV: +3 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC
Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta.

Homare Fuji Junmai Ginjo 720 ml
Laatu: Junmai Ginjo.
Riisi: Kiillotus: 60%
SMV: +5 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +6 - +12 oC
Käyttö: Hienot kala ja äyriäisruoat, mukana saa olla kevyesti myös mausteisuutta, kaipaa ruoalta alhaista rasvapitoisuutta.

Homare Junmai Ginjo Karahashi Yumenokaori 720 ml
Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Yumenokaori , kiillotus: 50%
SMV: +3 Alk. 16 %-til
Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC
Maku: Miedosti päärynäinen, vehnäkeksinen, ohuen kermainen
Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),
simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.)

Junmai Ginjo Tatsumigura 300 ml
Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Gohyakokumangoku, kiillotus: 50%
SMV: +3 Alk. 15%-til
Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC
Maku: cantaloupemeloninen, aprikoosinen, fenkolinen, kevyen lakritsijuurinen, hennon kukkainen
Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),
simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.). Nautiskeluun ja seurusteluun.

Hakutsuru Superior Junmai Ginjo 720 ml
Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 60%
SMV: +1 Alk. 14.5 %-til
Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC, +45 oC
Maku: hedelmäinen, hunajameloninen, sitruksinen, kevyen aniksinen, hennon kukkainen, elegantti
Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),
simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu

Maboroshi Junmai Ginjo 720 ml
Laatu: Junmai Ginjo
Riisi: Hattan-Nishiki , kiillotus: 60%
SMV: +1 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +6 - +14 oC
Maku: canteloupmeloninen, Marie-keksinen, kevyen lakritsainen
Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),
simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), seurustelu
TM
Pink my Day

Fuji Pink Label 720 ml
Laatu: Junmai-shu
Riisi: Kiillotus: 60%
SMV: -4 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +5 - +10 oC
Käyttö: nautiskeluun ja elämän parhaisiin hetkiin. Hieno viini, jonka saat parittaa nyt ruoan kanssa ihan itse.

Takehara Junmai "True Mirror" 720 ml
Laatu: Junmai-shu
Riisi: Shin-Sembon , kiillotus: 65%
SMV: - 1 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC, +45 oC
Maku: apilainen, pähkinäinen, aavistuksen banaaninen
Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat, valkolihaiset linnut, miedot ja hieman mausteiset Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, sushi, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu

Yamada Nishiki Tokubetsu Junmai 300 ml
Laatu: Tokubetsu Junmai
Riisi: Yamada Nishiki , kiillotus: 70%
SMV: +3 Alk. 14.5 %-til
Lämpötilasuositus: +8 - +16 oC, +45 oC
Maku: Vehnämuffinssia, olkia, vanilja-lakritsia, aavistus pähkinää
Käyttö: Valkolihaiset miedosti mausteut kalat ja äyriäiset (ehdottomasti rapu),
simpukat, sushi, valkolihaiset linnut, miedot Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkeihin, seurustelu

Hakutsuru Tanrei Junmai 180 ml
Laatu: Junmai-shu
Riisi: Paikallinen riisi , kiillotus: 70%
SMV: +2 Alk. 13.5 %-til
Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC
Maku: keltaomenainen, kevyen sitruksinen, hennon riisinen, mausteinen
Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), sake-drinkkit, seurustelu, ruoanlaitto (kastikkeet)
Vinkki: Avatun pullon voi sulkea viinipullon korkki-korkilla pienin poikkeuksin.
Muuta: Pullon eränumero ja valmistusajankohta löytyvät korkissa olevan tarran alta

Hakutsuru Excellent sake 720 ml
Laatu: Junmai-shu
Riisi: Paikallinen riisi , kiillotus: 70%
SMV: +3 Alk. 15 %-til
Lämpötilasuositus: + 8 - +18 oC ,+45 oC
Maku: (lämmitettynä) kukkea, maanläheinen, aistittavissa luumua ja heinää. Mielellään lämpimänä vain.
Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, parsa, monet kypsennetyt vihannekset (broccoli, kaali, yms.), ruoanlaitto (kastikkeet)

Hakutsuru Maru sake 2000 ml
Laatu:: Junmai-Shu
Riisi: useamman riisin sekoite
SMV: +2 Alk. 13.5%
Lämpötilasuositus: +8 - +18 oC, +45 oC
Maku: hedelmäinen ja keveä. Maussa vaniljaa ja trooppisia hedelmiä.
Käyttö: Sushi, Aasialaiset riisipohjaiset ruoat, kaikki kalaruoat, äyriäiset ja simpukat. kypsät/höyrytetyt vihannekset. Coctailit.
*** IWC Silver 2019 voittaja ***
Muut tuotteet:

COEDO Ruri, Pils 5.0% 330 ml
Aito japanilainen Pils-tyyppinen olut. Raikas ja helposti juotava olut, jonka makurakenne on miellyttävä. Kevyen humalainen ja jälkimaussa on etäisesti akaasian hunajaa, mutta vain etäisesti.
Maun takana ohramaltaat: Pilsner ja Sour sekä humalat: Magnum, Aurora, Syrian Golden Bobek
Suositellaan: seurusteluun, janoon ja lähes kaikelle ruoalle.
IBU: 32
Laatikossa 24 pulloa


Coedo Beniaka, Amber Ale 7.0% 330 ml
Ainutlaatuinen Sweet Potato Amber Ale on samettisen pehmeä ja täyteläinen olut jota voisi hyvin kuvata yhdellä sanalla: herkullinen tai kahdella sanalla herkullinen ja umaminen. Tämän oluen salaisuus on siinä, että oluen maustamiseen on käytetty paahdettua luomu bataattia. Bataatti antaa oluelle kauniin värin ja hienon aromin. Muuten oluessa ohramallasta: Pilsner, Munich ja Black ja humalana Magnum ja Tradition
Suositellaan: parempaan seurusteluun, janoon ja kaikelle ruoalle, etenkin gourmeelle
IBU: 30
Laatikossa 24 pulloa


JINRO 20 20%
Laatu: Soju ***** (viina)
Maailman suosituin tislattu alkoholijuoma.
Valmistettu bataatista, riisistä ja tapiocasta. Suodatettu viidesti aktiivihiili-suodattimen läpi. Lopputulos on kristallin kirkas, ultra puhdas ja pehmeä soju. Sopii loistavasti aitojen hedelmien ja marjojen päälle rakennettaviin drinkkeihin. Soveltuu erinomaisesti snapsiksi ja etenkin tilaisuuksiin, joissa snapseja otetaan useita (mm. rapujuhlat yms.)
Drinkivinkit ym. lisätiedot, klikkaa "Lue lisää"

Ninki Umeshu 18%
Laatu: Umeshu, likööri
Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Erittäin täyteläinen likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, marsipaania, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta
Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri. Kokeile samppanjan/kuohu-
viinin kanssa.

Genshu Umeshu 19.5%
Laatu: Umeshu, likööri
Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista. Täyteläinen ja pehmeä likööri, jonka maussa kypsää aprikoosia, luumua, sitruunaa, keltaisen rusinan ja mantelin aromeja. Samankaltaisuutta
Disaronno Amaretton kanssa, vähemmän makeana ja raikkaampana tosin. Nautitaan sellaisenaan kevyesti viilennettynä tai jäiden kanssa. Todella monipuolinen ja laadukas drinkkilikööri.
***** Monde Selection GOLD 2017 *****

Hakutsuru Yuzu 10.5%
Laatu: Yuzu long-drink (japanissa mieto
likööri)
Valmistettu shochusta ja japanin sitruunasta eli yuzusta. Raikas sitruunainen ja etäisesti kiniininen maku. Sokeria on lisätty vain kohtuullisesti, jolloin sitruunan hapokkuus pääsee hienosti esille. Tuo mieleen takavuosien sitruunapommi-makeisen raikkauden. Nautitaan sellaisenaan jäiden kera tai mixataan vaikkapa sitruunapohjaisten mixereiden kanssa, toniciin yms. Tällä tuotteella tehdään raikkaita drinksuja. Makuprofiili poikkeaa vaikkapa Limonello likööristä alhaisemman sokeripitoisuuden ja kirpeämmän sitruunan johdosta.
****** GRAND GOLD 2017 *****
Monde Selction

Choya Umeshu Sarari 10%
Laatu: Umeshu, long drink (japanissa mieto likööri)
Valmistettu japanin aprikoosista l. umeboshista uuttamalla. Maussa luumua, keltaista rusinaa, aavistus karvasmantelia. Kevyt ja raikas, sopii sellaisenaan seurustelu- ja aperitiivikäyttöön. Kivan drinksun tekee kuivaan kuohuviiniin, johon lisää maun mukaan umeshua, esim 1 osa umeshua ja 2 osaa kuohuviiniä.

Champagne Barfontarc "Shimeshan"
Laatu: Samppanja
Valmistaja: Champagne de Barfontarc
Alue: Champagne (Barone, Fontaine, Arconville)
Rypäleet: 50% Pinot Noir, 50% Chardonnay
Tuoksu: Puhdas, intensiivinen, kukkainen
Maku: Vivahteikas, paahteinen, voinen, aprikoosinen
Alkoholi: 12 %-til.
Dosage: 8 g/l
Muuta: Japanin vientimarkkinoille suunnattu, saatavilla ainoastaan Japanista ja Suomesta !
